De la soluții dedicate spitalelor, până la uzul zilnic

Peste 100 de ani de experiență medicală

De peste 100 de ani, Leukoplast® s-a angajat să răspundă nevoilor profesioniștilor din domeniul sănătății și să furnizeze produse de înaltă calitate.

Cunoscut pentru primul plasture cu adeziv din cauciuc pe bază de oxid de zinc apărut pe piață, Leukoplast® a devenit pentru medicii și asistenții medicali din spitale și clinici una dintre cele mai de încredere mărci din lume, care se ocupă de îngrijirea plăgilor și este bine cunoscută la nivel internațional pentru calitatea și performanța sa.

În prezent, suntem una dintre cele mai renumite companii din lume care oferă soluții specializate de îngrijire a rănilor pentru uz medical. Toate produsele și soluțiile Leukoplast® sunt special concepute pentru a permite îngrijirea plăgilor și a pielii la domiciliu, fiind recomandate pentru uz zilnic.

Primul plasture cu bandă autoadezivă din lume. 

Emblematica rolă roșie

Emblematica rolă roșie a apărut în anul 1920 și a devenit cunoscută în întreaga lume ca fiind un produs de o calitate superioară.

Cele 7 variante ale Leukoplast®

Banda adezivă originală Leukoplast® a fost concepută în mai multe variante pentru diferite nevoi și situații, în special pentru a îndeplini cerințele din ce în ce mai exigente în ceea ce privește toleranța pielii. În prezent, există pe piață 7 variante de Leukoplast®: Leukoplast®, Leukoplast® waterproof, Leukosilk®, Leukoderm®, Leukokopor®, Leukoflex® și Leukofix®.

Leukoplast® oferă o multitudine de soluții pentru îngrijirea personală la domiciliu. Întreaga familie poate beneficia astfel de moștenirea noastră profesională în îngrijirea plăgilor cu produse ușor de utilizat și de calitate superioară.